2014. július 24., csütörtök

Kritika: In the Enemy's Shadow

http://running-from-the-enemy.blogspot.hu/
Kedves Faith..!

Design:
Mivel az egyik kedvenc színem a lila, ezért nagyon megörültem, de talán a történet komolyságához nem illik ez a szín/árnyalat.
5/10
Iromány:
Szóismétlések tarkítják az írásod. Példa: 1. fejezet: Mikor bemegy a főszereplő a barátnője lakásába és a lány „laptopozik”. Kétszer használtad ezt a kifejezést, helyette írhattad volna, hogy gépezett, szörfölt a neten.
Helyesírási hibákat nem találtam és hadd gratuláljak, ugyanis Te nem hiányoztál a suliból, mikor az összetett mondatokról tanultatok. Éljen-éljen!
Most jön a „de” rész. A második fejezetben előszeretettel alkalmaztad a de viszont kötőszót(?). A gimis, végzős osztályomban ez az eset heves vitákat generált, de egy szép napon a magyartanárunk felvilágosított minket, hogy ilyen nincs, csak szóban használják, de azt is helytelenül. Sürgősen szokj le ennek használatáról. Hidd el, lehet pótolni. (bár, habár, esetleg külön a de és külön a viszont, azonban)
8/10
Összhatás:
A történeted szuper, tényleg hatalmas ötlet, de nekem nem fejezi ki a blogod a sztori különlegességét. Nina Dobrev vigyorgós képe miért szerepel a fejlécen? Szerintem készíts valami izgalmasabbat. Ha nincs ötleted, kérhetsz fejléckészítőnktől, Linától is segítséget.
Kíváncsian várom a folytatást, de ez most nem jött össze, bocsi.

4/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése