2014. június 19., csütörtök

Verseny =)

Kedves Blogolvasók, Bloggerek!

Pár hete azt ígértük, tartunk egy versenyt, aminek az volt a feltétele, hogy elérjük az 5 feliratkozót.
Örömmel látjuk, hogy ez a szám egyre növekszik és mivel, most már mindannyian ráérünk ( Am és Lina hivatalosan is érettek) ezért megosztjuk veletek a részleteket is.
Feltételek:
A legfontosabb feltétel, hogy rendszeres olvasója légy a Hakunamatata - design oldalnak, valamint kitedd a
blogodra az alábbi képet, linkkel együtt, hogy mások is tudjanak jelentkezni. ( Minden egyes kategóriában legalább 3 versenyző szükséges, hogy elinduljon)

Jelentkezés menete:
Írj egy kommentet a blogger - neveddel és a kategóriával, amelyben indulni szeretnél, tedd ki a képet és iratkozz fel a blogra. Ha a fejléckészítésre (is) szeretnél jelentkezni, küldj nekünk egy e-mailt is hakunamatatablogdesign@gmail.hu-ra ahova majd a művedet is el kell küldened.
Nyeremények:
Mint már fent említettem, a nyertes fejléc egy hónapig lesz kint a blogon, valamint ugyanennyi ideig kiemelt helyen hirdetjük is. A második és harmadik helyezett emléklapot és emlékképet kap. Valamint minden résztvevő emléklapot tölthet majd le.

Jelentkezés határidejeJúnius 30

Eredményhírdetés : Júliustól folyamatosan…

Verseny

A szokásos kategóriák mellett egy fejléc készítő versenyt is hirdetünk, mely nyertese egy hónapig lesz a blog hirdetőtáblája, valamint a blogját is kiemelten hirdetni fogjuk. Ebben a kategóriában feltöltünk nektek 3 képet, amelynek rajta kell lennie a fejlécen, valamint egy tételcímet, amiből kiindulhattok:
  • Love
  • Peace
  • Summer


Nos, akkor a szokásos kategóriákról egy-két szót.
A fejléc kategóriát kettészedtük, tehát lesz egy, amiben a saját magad által elkészített remekművet nevezheted, és egy másik, amit valamelyik csodás bloggerina készített neked.
A fanfic-, és nem fanfic történetek kategóriát nem kell bemutatni, és mivel imádunk olvasni, reméljük, rengeteg jelentkezőnk lesz, hogy a nyáron ne unatkozzunk. Mivel rengeteg One Direction bloggal találkozunk ( Am és Lina is ír egyet This is Us ), arra gondoltunk, megérdemelnek egy külön kategóriát. Tehát ha eszméletlen jó 1D történeted van, te lehetsz a befutó.
Természetesen, amelyik blog elnyeri tetszésünket, feliratkozunk rá.
A design kategóriát is ismeritek már, hiszen minden blogverseny szerves része a kinézet osztályozása.
Kategóriák:
v  Fejléckészítő:

  •  Love




 

  •      Peace



  •      Summer






v Legjobb saját készítésű fejléc
v  Legjobb rendelt fejléc
v  Legjobb design
v  Legjobb fanfic
v  Legjobb 1D fanfic
v  Legjobb nem fanfic
v  Legeredetibb cím

Szeretettel várunk minden jelentkezőt, írjatok bátran, reméljük, összegyűlik annyi ember, hogy megtartsuk.
További szép napot!

 ~Hakunamatata csapat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése