2014. augusztus 30., szombat

Kritika: Endless Love (/2)



http://endless-love-69.blogspot.hu/

Hi Átlagos lány!
Te már jártál nálunk korábban is. Örülök, hogy ismét felkerestél minket. Lássunk is neki a kritikádnak.

Design:
Ahogy látom, megfogadtad a legutóbbi tanácsaimat, ami nagyon jó. Sőt, a majdnem tökéletes kifejezést használnám a designra. :) Az előző „majdnem” két dologra vonatkozik, amin megakadt a tekintetem.
Az egyik, a szereplők menüpont alatt található. Kitettél három képet a szereplőidről, a képek alatt feltüntetted a karakterek neveit is, de csak háromból kettőnél. Nyilván mindenki tudja, aki eddig nem élt egy szikla alatt, hogy kik vigyorognak az utolsó felvételen, de azért a gyengébbek kedvéért odaírhatnád, h 1D/One Direction, vagy külön-külön a neveiket. Ne érezzék magukat kiközösítettnek. :)
A második megjegyzésem a zenelejátszóra vonatkozik. A lejátszási listádból nem indítja el a Happily-t (ami személyes nagy kedvencem és imádom üvöltetni a velem élők nagy örömére), a Little White Lies-t, a You & I-t, illetve a Half a heart-ot. Rövidebb lett volna a lista, ha azokat írom, amiket meg tudtam hallgatni, de most már mindegy.
9(csak a Happily miatt 9, egyébként 10)/10
Iromány:
A legutóbbi alkalomhoz képest fejlődtél, de csak egy icuri-picurit. Még mindig vannak hibák az írásodban, a legtöbb az, ami korábban is.
A legutolsó bejegyzésedből (12. Rész - Kurvásat játszanak; posztolva: 2014. augusztus 28.) fogok kiemelni néhány részt.
Nos, rögtön az első mondatodba belekötnék. Sorry, anglisztikás énem felülkerekedett rajtam. Szóval, arról lenne szó, hogy rosszul használtad a legeslegelső névelőt a bejegyzésben. A helyett az-t használtál, ami helytelen, mivel ha a névelő utáni szó magánhangzóval kezdődik, akkor az-t használunk, ha mássalhangzóval, akkor pedig a-t. Tehát, a banda nevéhez kéne igazodnia a névelőnek, ami 5 (five) Seconds of summer. Remélem, érthető voltam. Ha nem, írj bátran további magyarázatért.
Az összetett mondatokra már régebben felhívtam a figyelmed, de most megteszem ismét.
"…Mivel nem volt kedvünk bulizni a fiúk meg elfáradtak így mentünk a buszra…” Ez a mondat pontosan így szerepelt a közzétett részben. Hm… kimaradt néhány vessző. konkrétan kettő. Ha magadtól megtaláltad, ügyes vagy és csak arra van szükséged, hogy posztolás előtt utoljára átfusd a sorokat. :) Ha nem, akkor elmondom, hogy az egyik a „bulizni” után, míg a másik pedig az „így” előtt van. Ebben az esetben olvass sokat és figyelj jobban nyelvtanórákon!
Felhívnám a figyelmed egy szabályra. Ez pedig a következő: A hogy előtt (legtöbb esetben) vessző van. Vésd az eszedbe! Ezzel ismét hibák küszöbölhetőek ki.
Erről jut eszembe, a felszólító móddal is vannak problémáid. „…- Mond meg neki. - súgta a fülembe…” Találtam ehhez egy kis tájékoztatót, egészségedre! http://inyt.pte.hu/migkomm/munkaanyag/a_felszlt_md_igealakok_kpzse.html Ja és a felszólító mondatok végén felkiáltójel (!) szerepel.
Néhány gépelési hibát találtam még benne, mint például az életbeN helyett életbe szerepel. („…Sokszor fogsz még az életbe csalódni! - mérgesedett…”)
7/10
Összhatás:
Legutóbb nyolcast kaptál, de kiérdemeltél egy tízest, mivel eltűntek a baglyok. :)
10/10

1 megjegyzés: